Rendszergazdai tevékenység

Nem szeretné meghibásodott számítógépét, alkatrészét minden alkalommal szervizbe vinni? Szakemberünk az Ön irodájában vagy otthonában a helyszínen javítja meg számítógépét, amennyiben ez lehetséges. Ha nem, akkor elszállítjuk javításra, és a lehető legrövidebb idő alatt (maximum 1 nap) ismét üzembe helyezzük.


Úgy érzi, hogy számítógépe nem működik megfelelően? Lelassult, a programok nem, vagy nem megfelelően használhatók? Valószínű, hogy vírusos, vagy olyan program lett telepítve, amit nem mi akartunk. Elengedhetetlen a legfrissebb víruskereső szoftver használata, és javasolt gépe időszakos ellenőrzése.


Értékes, fontos adatai, családi képei, videói, céges adatai vannak? Ha szeretné ezeket mindig, minden körülmények között biztonságban tudni, bízza meg szakembereinket a biztonsági koncepció és mentés elkészítésével, hogy soha ne érje Önt meglepetés, kár.


Több számítógépe van otthon, irodájában? Bővíteni szeretne? Hálózat segítségével egy internet előfizetéssel több gépet használhat egyszerre, egy nyomtatóra több gépről nyomtathat... Vállaljuk vezeték nélküli hálózatok kiépítését is, beállítását, wifi router, wifi nyomtató üzembe helyezését.


Ha nem tudja vagy akarja eldönteni milyen új számítástechnikai eszközt szeretne vásárolni, vagy mi lenne Önnek a feladathoz leginkább megfelelő, mi szívesen beszerezzük, összeállítjuk, telepítjük az Ön igényeinek megfelelően, szükség esetén házhoz szállítjuk, beüzemeljük.


Az esetek kilencven százalékában a hiba távolról is megoldható, így a probléma megoldását azonnal meg tudjuk kezdeni, akár hétvégén, munkaidő után is. Ez egy nagyon hatékony módszer arra, hogy mindig kéznél legyünk ügyfeleink részére.


Irodák, cégek, kisvállalatok számára fontos lehet, hogy saját szervert üzemeltessenek. Pl. a fontos dokumentumokat, programokat közösen egy szerverről érhetik el a dolgozók, egyszerű biztonsági mentést készíteni, de akár az internet fogalom szétosztása és szűrése is megoldható külön szervergépekkel.

    Az általunk üzemeltetett rendszerek

  • biztonsági mentéssel ellátottak;
  • rendszeresen karbantartottak;
  • rendszeres felügyelet alatt állnak;
  • havidíjas, átalánydíjas konstrukciókban is elérhetőek;
  • fejleszthetőek;
  • nagy biztonsággal üzemlenek.

Click here - fbetting view betfair bonus

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató