Kiadványszerkesztés

Vállaljuk kiadványok, újságok, reklámújságok, plakátok, szórólapok, logók, levélpapírok, mappák, borítékok bármilyen méretben való megszerkesztését, arculatának megtervezését, és nyomdai kapcsolataink által a lehető legkedvezőbb áron történő nyomtatását.


Az általunk készített kiadványok, minden paraméterben megfelelnek a szabványos nyomdai formátumoknak. Kiadványainkat mindig pontosan, hibamentesen a szükséges határidőre készítjük el, és adjuk át megrendelőinknek, vagy közvetlenül a nyomdának.


Vállaljuk olyan irodai dokumentumok elkészítését is, amelyekre nagyon gyakran szükség van, pl. formanyomtatványok, munkalapok, jótállási jegyek, áruátvétel, stb. elkészítését, valamint speciális pdf űrlapok tervezését, kialakítását amelyben csak a megadott paramétereket kell kitölteni, majd nyomtatni.


Grafikai kiadványainkra mindig jellemző a tiszta, átgondolt, könnyen kezelhető és használható stílus, amely megkönnyíti az értelmezést, olvasást, de ugyanakkor figyelemfelkeltő. A 2018. év grafikai divatjára jellemző kulcsszavak: átgondolt, látványos, tiszta, kiemelt, könnyen olvasható, világos, egyszerű.


Ha cége, vállalkozása számára logó, levélpapír, mappa, névjegykártya, egyéb grafikai tevékenység kivitelezésére partnert keres, válassza a CsabaInformatika.NET csapatát, akik megtalálják és elkészítik az Ön igényeinek leginkább megfelelő dizájnt. A grafikák, többszörös egyeztetés után nyerik el végső formájukat.

    Az általunk elkészített kiadványok

  • MINDEN nyomdai paraméternek megfelelnek;
  • egyedi, modern megjelenésűek;
  • méretpontosak, bármilyen méretben elkészítjük nyomdai termékét;
  • a lehető legjobb áron kerülnek nyomtatásra, kapcsolatainknak köszönhetően;
  • folyamatos munka esetén is, kifogástalan minőségűek, időben elkészülnek
  • megállják a helyüket, legyen az bármilyen termék.

Click here - fbetting view betfair bonus

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató