To Top
A Windows7 frissíthető ingyen?

A Windows7 frissíthető ingyen?

Print

A licencmegállapodások szürke zónáit kiaknázva még mindig hozzá lehet jutni ingyen a Windows 10-es frissítéshez.

A Microsoft véglegesen megszüntette a Windows 7 támogatását, így többé biztonsági javítás sem lesz a régi rendszerre.
Aki nem akar sebezhetővé válni, annak tanácsos Windows 10-re váltania. Ez alapesetben nem olyan olcsó dolog, de van egy kiskapu az ingyen Windows 10-hez.
A Windows 10 Media Creation Tool elérhető a Microsoft honlapján, ezt letöltve pedig aki a PC frissítése lehetőséget választja az eszközön belül, az hiteles Windows 10 aktivációs kulcsot kap. Feltéve, hogy legális Windows 7-et vagy 8.1-et használ.
A Microsoft az ingyenes frissítési oldalait rég megszüntette, a jelek szerint a Media Creation Toolból nem zárta ki a Windows 7-es és 8.1-es kulcsokat. Sokan aggódnak, vajon legális-e ez az egész, a GYIK szerint ugyanis Windows 10-es termékkulcs kell az eszközhöz (ez persze borul, hiszen a 7-es és 8.1-es is működik).
A Microsoft egyik mérnöke a Redditen arról beszélt, hogy egyedi PC-ken nem vizsgálják a licenceket, és jobban érdekli a vezetőséget a frissítési statisztika, mint a windowsos licencbevétel.

More in this category: Kötelező elemek a honlapon »

CsabaInformatika.NET © Minden jog fenntartva.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató